Sponsorer

Blovstrød HF takker vores sponsorer for deres støtte til klubben og de aktiviteter, vi har. Her kan du se, hvem der er vores sponsorer:

Gemba Innovation   GEMBA Innovation
GEMBA er en konsulentvirksomhed dedikeret til strategi, innovation, markedsanalyse og forretningsudvikling. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at skabe resultater, der kan måles på bundlinjen – hvad enten det gælder om at skabe en ny strategi, finde nye forretningsområder, udvikle nye produkter eller undersøge nye markeder.
Kontakt: Tomas Vedsmand tlf. 4565 5500, www.gemba.dk
   
Kvickly   Kvickly Allerød
Lillerød Brugsforening – Kvickly Allerød startede i 1916 og er fortsat områdets førende dagligvarebutik og varehus – med egen slagter, fiskeforretning, delikatesseafdeling, stor afdeling for vin og specialøl samt meget mere. Vi afholder løbende spændende arrangementer for medlemmer og kunder.
Kontakt: Kvickly Allerød tlf. 4817 2085, www.kvickly-alleroed.dk
   
Larsens Auto   Larsens Auto
Larsens Auto er et kvalitetsbevidst autoværksted, der udfører alle slags opgaver indenfor autoservice. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.
Kontakt: Torben Larsen tlf. 4582 6098, www.larsens-auto.dk
   
Nybolig   Nybolig Allerød
Nybolig Allerød er lokaliseret i hjertet af Allerød. Vi er et energisk, erfarent og seriøst firma. Vi bor alle i kommunen og har stor lokal viden, så vi effektivt kan håndtere salget af vore kunders ejendomme. Overvejer du at sælge, så kontakt os for en uforpligtende salgsvurdering af din ejendom.
Kontakt: Søren Carlsen tlf. 4813 1200, www.nybolig.dk
   
Poul Hvitved   Poul Hvitved & Søn
Poul Hvitved ApS er et tømrer- og snedkerfirma med stor kompetence inden for både fag- og hovedentrepriser, herunder nybygninger, ombygninger og renovering. Vi udfører de fleste tømreropgaver og er specialister i tagkonstruktioner, herunder Decra-tagbelægning. Vi løser også opgaver inden for facader, isolering, køkkener, vinduer, gulve, lofter, døre, porte mm.
Kontakt: Søren Hvitved tlf. 4582 0115, www.poulhvitved.dk
   
  VVS Hjælpen
Vi leverer VVS- og blikkenslagerarbejde af høj kvalitet.
Kontakt: Lars Rasmussen tlf. 2212 6465
   
 2M logo   2M Elinstallation A/S
– sætter spot på håndbolden i Blovstrød
2M El-installation har solid erfaring og ekspertise indenfor store dele af elbranchen, herunder almindelige bygningsinstallationer i både bolig og erhverv, ABA / ABDL / ABV – installationer, belysning, tavle- og fordelingsanlæg, samt tele- og data-installationer. Vi har et stort og stærkt et hold på 25 dygtige elektrikere og elever og kan derfor rykke rykke ud meget hurtigt.
Kontakt: 2M El-installation A/S, 48 26 25 25, www.2m-el.dk
   
 at-logo   AllerødTransporten
– hjælper Blovstrød Håndbold med at få hjullene til at rulle
Allerød Transporten A/S har mange års erfaring med transport og levering  og kan gennem denne erfaring og god planlægning tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser. For os er ingen opgave for lille eller for stor. AllerødTransporten sælger og leverer alle former for byggematerialer til både industri og private –  alt fra jord,  grus,  sten og skærver til haveaffald og genbrugsmaterialer. AllerødTransporten tilbyder desuden alle former for entreprenørkørsel til både industri og private.
Kontakt: Loui Olsen tlf. 4055 2043, www.at-transporten.dk
   
  Nordea A/S
– støtter Blovstrød Håndbold i at gøre medlemmerne stærkere
Nordea Fonden har sponseret to af de udendørs fitness-redskaber, som er opstillet ved Blovstrødhallen.
   
    Velux A/S
– sikrer, at vi får lys og frisk luft under træningen
Velux A/S har sponseret et af de udendørs fitness-redskaber, som er opstillet ved Blovstrødhallen.
   
 http://www.blovstroedhf.dk/Blovstroedhf/wp-content/uploads/2014/09/AEK-logo_jpg.jpg    Allerød Erhvervsklub