Dorthe Johannsen kåret som Årets Træner 2013 af DGI Nordsjælland

Blovstrød HFs populære U16-drengetræner blev Årets Træner 2013

Overraskelsen hos hovedpersonen var stor, da Dorthe Johannsens navn blev sagt i højttaleren til DGI Nordsjællands årsmøde en torsdag aften sidst i november. Forinden afsløringen af prismodtageren havde DGI Nordsjællands formand læst op fra indstillingen fra Blovstrød HFs bestyrelse: “Hun er yderst engageret i alt, hvad hun foretager sig, hun er aldrig bange for at smøge ærmerne op, opgaverne bliver løst hurtigt og effektivt, hun møder de unge i øjenhøjde, og hun deltager aktivt i udviklingen af nye aktiviteter i foreningen”.

Derefter blev Dorthe kaldt op på scenen for at modtage prisen som årets træner 2013, samt et diplom, en buket blomster og en check på 10.000 kr., som Dorthe har valgt at give til foreningen til udviklingsaktiviteter.

“Vi er rigtig, rigtig stolte af, at vores indstilling blev imødekommet af DGI Nordsjælland. Dorthe er unik, og hun fortjener virkelig den hæder”, udtaler Lene Norden, og fortsætter: “Og det har DGI jo også vurderet, eftersom Dorthe er blevet kåret blandt alle andre DGI-sportsgrene. Dorthe er virkelig en gevinst for klubben og for sit U16-hold.”

Læs mere om kåringen her:
Allerød Nyt
Alt om Blovstrød